Írd be a saját vicceidet is!  Javíthatod a saját vicceidet  Saját beállításaid  Írd ide véleményedet!  Itt választ talász sok kérdésre
Viccek összesen: 10946
Oldalletöltések összesen:


Web vicc.hu
Locsolóversek

 

Vicces sztorik - igaz történetek:
Mi volt a legdurvább dolog, amit a Blahán láttál?

Sorolom, hogy én miket láttam:
- fényes nappal kakáló ember;
- fényes nappal, menet közben recskázó ember;
- négykézláb az utcán mászó, közben a nadrágján keresztül pisilő ember;
- a megállóban a székeken fekvő, közben a nadrágján keresztül pisilő ember;
- kb. 90 éves bácsika, aki megpróbált felszedni egy kb. 20-25 éves csajt;
- a kukából kimászó hajléktalan, aki fel akart szedni 2 huszonéves, buliba induló csajt.

Én 50 kg-os nőként egy október 23-án ott kénytelen voltam venni egy gyrost egy megtermett pasasnak. Nem fenyegetett, inkább megszántam. Bár utólag lehet, kirabolt volna, mert nagyon éhes volt.

Aluljáróban egy ember megzavarodott és elkezdett furcsán hátrafelé menni, majd fejnehéz lett és egy olyat koppant a feje a padlón, hogy a lábammal éreztem. A lábamtól 30-40 centire csattant a koponyája, a szeme fennakadt.

Én csak olyat láttam, hogy egy öreg csöves lehúzott nadrággal álldogált. Láthatóan teljesen el volt tájolódva.

Csövi letolta a gatyáját és egy orbitális sugárban odafosott a betonra. Felhúzta a gatyáját törlés nélkül, arrébbment aztán okádott is egyet. Arra rászálltak a galambok és csipegettek belőle. Uh, a retinámba égett ez a jelenet.

Egy csöves guggolva kapaszkodott a villamos melletti korlátba, miközben az útra fosott, az elhaladó kocsik mellé. Sok gusztustalan dolgot láttam ott, de ez sajnos élénken megmaradt.

Félmeztelen hajléktalan nő (felül kabát, az is kigombolva, de alul konkrétan az égvilágon semmi) fel-alá rohangálva kiabálta: "B@sszon meg valaki! Halljátok?! B@sszatok már meg, valaki b@sszon már meg!!!!!!".

Ez már a Moszkva térnél volt: egy forgalomban álló fekete Mercedes hátsó ablakán kihajolt egy kisfiú, és végighányta a kocsi oldalát.

Forrás: gyakorikerdesek
 
zizi Király volt, kérek még ilyet Jó volt, jöhet még ilyen Elmegy, nézzünk másikat Ennél jobb kellene Ez nem vicc, ugorjunk Ez nem vicc, ugorjunk Ennél jobb kellene Elmegy, nézzünk másikat Jó volt, jöhet még ilyen Király volt, kérek még ilyet


Locations of visitors to this page


     

linkek